Samuel Beukelman en Judith Leensfaart
Sam en Judith in Rotterdam Samuel Beukelman, zijn zoons Ben en Jeffrey, dochter Stephanie, zoon Samuel en zijn vrouw Judith Beukelman

De zoon van Jeannette trouwde hier met Brooke. Alle broers en zussen met aanhang staan erop behalve Mari, de vriendin van Barend-Jan. Verder de kinderen van Jeannette + 2 aangenomen kinderen. 2 dochters van Klaas-Nico en 1 kleindochter van hem. Van Samuel staan alle 3 de kinderen er op.
Ook de dochter van Gerdiene staat erbij.

Samuel Beukelman (zoon van Barend Jan Beukelman en Jannie Mastenroek) en Judith Leensfaart (dochter van Goof en Gerrie Leentfaar)  emigreerden naar de Verenigde Staten.

Sam emigreerde met zijn ouders en broers en zus naar California..
Hij kwam enige tijd later naar Nederland om met Judith te trouwen en met haar terug te gaan naar de USA.

Zij hebben 4 kinderen: Samuel (woont in Boston), Jeannette, Klaas-Nico en Gerdiene.

6 feb 2016 in Hellevoetsluis bij de zoon Dennis van Elna in huis. Samuel en Judith waren op dat moment in Nederland.

V.l.n.r.: Sam, Judith, Elna en Herman Hartog met kleindochter Fayen.

  Samuel en Judith( vanlinks naar rechts bovenaan) Barend-Jan en zijn vriendin Mari, dan Joann die getrouwd is  met Klaas-Nico, onderste rij zus Gerdiene, daarnaast Elna Hartog, in het midden  moeder Jannie Beukelman en daarnaast  zus Jeannette met haar man Scott Myers. Deze foto is gemaakt in juni 2015 alvast voor moeders 80e verjaardag. Als verrassing kreeg zij een ticket naar Nederland.
Gerdiene Beukelman met haar 2 kinderen zoon Daniel en dochter Alyson

Samuel en vrouw Judith. En hun kinderen. Hierop staat ook de vriendin Kourtney met wie zoon Samuel 23/09/2017 gaat trouwen. Deze foto is recent gemaakt.

Klaas-Nico en Joann